Paint-station, eller bare malingsopbevaring

Efter at jeg er begyndt at få orden på min figursamling, og for alvor har sat mig op til at begynde at male igen, så er den første hurdle at får orden på alt det figurmaling jeg har liggende på en måde så jeg kan overskue det, og så jeg forholdvis hurtig kan pakke maleudstyret både frem og væk igen, hvis jeg skal kunne få malet noget efter at børnene er gået i seng (oh, the life and problems of being a family man…).

Derfor begyndte jeg at kigge efter paintstations, hvor de forskellige GW-udgaver er kasseret på forhånd. De er jo egentlig bare glorificerede bakker med tohovede ørne på… Til gengæld var jeg helt solgt da jeg faldt over denne spanske ting, der må være Roll Roycen blandt paintstations, for satan hvor er den fed.

paintstation

Der er kun to problemer med den. For det første er den vold-dyr, sådan ca. noget der svarer til 200 euro, hvilket er lige lidt mere end jeg bare sådan kan smide til sådan en, selvom den sikker er pengene værd.

Det andet problem er at den åbenbart ikke rigtig kommet i salg endnu, eller i hvert fald så har det spanske firma der laver den ikke helt formået at distribuere den ordentligt, sådan at den bare er nogenlunde til at få fat i gennem en internetbutik.

Så den over-coole, spanske paintstation var altså udelukket. Men helt komme over den kunne jeg heller ikke,  så derfor kastede jeg ud i at prøve at lave min egen light-udgave af den.  Så efter at have købt en klassiske aluminiumskuffert ved Biltema, gik jeg og arbejde videre på hvordan jeg kunne pimpe den så den blev en førsteklasses-paintstation.

DSC_3128

Det vidste sig selvfølge ikke at helt uproblematisk, og kræve en del arbejde…

Alt imens var jeg en dag med konen i Tiger for at se på tingetangel. Tiger og Søstrene Grene har en eller anden magisk tiltrækning for kvinder, og hvis jeg bare kan få lov til at kigge efter ting der passer ind i mine nørdprojekter, så har jeg da heller ikke noget imod at tage med ind i de butikker. Det er så netop i sådan en situation at jeg i Tiger i Sønderborg falder over denne “ting”, kasse, kuffert, smykkeskrin, skuffedarium whatever, som jeg med det samme ser som den perfekte genstand til at opbevare mit figurmaling i.

DSC_3119

DSC_3107

DSC_3109

DSC_3111

DSC_3114

DSC_3117

Her kan de ligge smart og sikkert, hvor jeg let kan overskue dem, og finde de farver jeg skal bruge mens jeg sidder og maler, samtidig med at jeg hurtigt kan klappe æsken sammen og pakke det hele væk. Den sammenklappelige papæske med de mange rum kostede 40kr i tiger, og de rum passer perfekt til at de gamle Citadel-farver kan stå på højkandt,og at Varlejo og andre af de smarte dråbeflaskertype kan ligge på langs, helt perfekt!

One thought on “Paint-station, eller bare malingsopbevaring

  1. Meget smart og godt tænkt! Det får jo min papkasse med farver til at ligne jeg ved ikke hvad. Måske jeg skulle få taget et billede af min lidt kaotiske samling af maling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s