Slaanesh warband 6

Tilbage igen med mere Slaanesh. Du ser her de sidste tre beastmen i mit warband. Jeg har varieret deres hudfarver lidt, så der kommer noget afveksling i gruppen. Den røde fyr kan måske nok virke lidt voldsom på billedet, men det ser faktisk ok ud, når man står med figuren i hånden. Og så må jeg indrømme, at jeg faktisk ikke er så begejstret for selve modellen.

Den lilla beastie er en klassisk model, som jeg har gemt til sidst. Det er måske en af de fedeste beastmen Citadel nogensinde har skabt. En ren fornøjelse at male! Jeg har eksperimenteret med lidt rust på hans våben. Er ikke helt tilfreds med resultatet. Det skal jeg arbejde lidt videre med en anden gang.

Sidste model er min troldkvinde. En regulær magiker, som jeg har givet et ”chaos make over”. Der er flere conversions på figuren – alle ud af nødvendighed. Hendes arm var brækket af, derfor fik hun en afkortet tyranid-arm (?). Hendes næse var blevet trykket flad, derfor skjules ansigtet bag et klæde. Endelig har jeg forlænget ærmerne på hendes kjortel, så de harmonerede bedre med hendes nye ”arm”. Hun er malet i samme look som resten af gruppen.

Nu mangler jeg kun min chaos champion! Fluff om gruppen følger naturligvis senere.

DSCN3839

DSCN3842

DSCN3845

DSCN3847

DSCN3925

DSCN3927

DSCN3853

DSCN3855

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s