Slaanesh Warband 3

Jeg fortsætter derudaf med mit warband. Det består jo, som det fremgår, af beastmen og orker. Orkerne har ikke noget egentligt tema – jeg holder dem i brune farver. Mine beastmen bliver malet i pink, lilla, rød og hvid. Nogle dejligt lyse farver, som jeg kun sjældent har brugt.

Citadel-ork med bue og skjold

Citadel-ork med bue og skjold

 

Første figur er en gammel Citadel-ork. Figuren er færdig, basen mangler. Jeg har ikke kunnet finde et produktionstidspunkt for ham. Jeg elsker de gamle orker med deres tynde arme, store maver og generelle lemmedasker-look. Desværre er ham her ikke helt skarpt modelleret. På afstand er han rigtig cool. Ved nærmere eftersyn viser der sig detaljer, som er så mudrede, at jeg ganske enkelt ikke er sikker på, at jeg har malet dem rigtigt. Heldigvis bliver de mere eller mindre dækket af skjoldet. Og så er han en ork med hår. Hvilke farver er gode til orkhår og hvad er deres naturlige hårfarve – sort? Ham her har farvet håret pink.

Citadel-ork med bue og skjold

Citadel-ork med bue og skjold

 

Den anden figur er en beastman fra 1988. En bizar figur, der på en gang er vildt hæslig og vildt cool. For det første er selve krokodille-looket lidt underligt, men figurens positur er også ret underlig. Dertil kommer nogle kluntede detaljer, som kødøksens håndtag. Ikke helt skarpt. Samtidig er knæbeskytteres maske og øjet på spændet vildt fedt. Jeg er nok i virkeligheden blevet ret glad for den her figur. Skjoldet er naturligvis det klassiske Blanche-ansigt.

Citadel-beastman 1988

Citadel-beastman 1988

Citadel-beastman 1988

Citadel-beastman 1988

Et smukt par

Et smukt par

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s